Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Deltagerne til Red Bull Contested er blevet bekræftet

Det vil være den første store Fortnite begivenhed, der afholdes i Storbritannien.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I næste uge finder den første store Fortnite-begivenhed nogensinde sted i Storbritannien, da Red Bull Contested vil blive afholdt, og de bedste Fortnite-spillere fra hele verden vil tage til Edinburgh for at konkurrere om rettighederne til at blive kaldt mester. Med denne begivenhed, der er sat til at finde sted den 10. juni, har Red Bull nu afsløret den fulde liste over spillere, der vil deltage i turneringen.

Med navne som Henrik "Hen" Mclean, Martin "MrSavage" Foss Andersen, Shane "EpikWhale" Cotton, Thomas "Th0masHD" Høxbro Davidsen, Jaden "Wolfiez" Ashman og tonsvis af andre Fortnite stjerner kan den fulde deltagerliste findes her.

For at tilføje til denne meddelelse er det også blevet bekræftet, at Frankie Ward og Iain Chambers vil gå sammen om at være vært for begivenheden, og at Daniel "Leven2K" Oyelade, Scott "Miniminer" John, Reiss "Reisshub" McCormick og Melissa "Taco" Posada vil udgøre udsendelsesholdet.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold