Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Den amerikanske beta af PlayStation Now starter i dag

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

På trods af at Sony er blevet langt bedre til også at huske deres europæiske PlayStation-kunder end tidligere, er det i dag udelukkende de amerikanske kunder der kan se frem til lidt af en bonus.

Således starter den åbne beta af PlayStation Now i dag for alle de amerikanske og canadiske brugere, og det betyder at de kan være med til at teste de mere end 100 PlayStation 3-spil som lige nu findes på den.

Der er også blevet åbnet op for priserne, der indtil videre må siges at virke meget rimelige. Lejepriserne lyder således på $3 for fire timer (den eneste mærkværdige pris i bunken), $6 for syv dage, $8 for 30 dage til $15 for 90 dage.

Samtidigt bekræfter Sony også at de arbejder på at finde den rigtige måde at sammensætte et abonnement og PlayStation Now senior director Jack Buser sagde således til den officielle PlayStation-blog:

"We've heard you loud and clear for an update on a PS Now subscription option and want to reassure you that we are working on it,"

Den amerikanske beta af PlayStation Now starter i dag


Indlæser mere indhold