Dansk
Gamereactor
nyheder
Destiny 2

Den amerikanske handelskommission skal nu undersøge Sony/Bungie-handel

Kommissionen har udvist større interesse i at regulere tech- og spilmarkedet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sonys køb af Destiny-studiet Bungie er ret lille set i forhold til Microsofts kommende køb af Activision Blizzard, men det er naturligvis fortsat en større milliardaftale. Derfor er også de nu kommet under Federal Trade Commissions søgelys.

Ifølge adskillige kilder ovre hos The Information påbegyndte FTC en større undersøgelse af handlen i sidste uge, og det kan faktisk betyde at færdiggørelsen af handlen kan blive skubbet med op til seks måneder, eller længere end det.

Angiveligt er FTC bekymrede for at Sony vil bruge deres ejerskab til at forhindre spillere på andre platforme adgang til Destiny 2, noget som også Microsoft har måtte forsikre om ikke bliver tilfældet i forhold til Call of Duty-serien.

Dette er bare endnu et tegn på at den amerikanske handelskommission går lidt mere aggressivt til værks i disse dage for at sikre at konsolidering ikke rammer forbrugerne.

Destiny 2

Relaterede tekster

7
Destiny 2: ForsakenScore

Destiny 2: Forsaken

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Forsaken er seriens bedste udvidelse siden The Taken King, men hvor meget siger det egentlig? Find svaret i vores anmeldelse.Indlæser mere indhold