Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Den amerikanske kongres er angiveligt bekymrede over Sonys konsolforretning i Japan

De påstår at Sonys metoder i hjemlandet forbryder sig imod amerikansk-japanske handelsaftaler.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Normalt, når vi taler om Sony og Microsoft, så handler det om Activision Blizzard-handlen, men det er faktisk ikke i fokus denne gang. Denne gang handler det om en række udtalelser fra amerikanske senatorer, der åbenbart nu fokuserer på Sonys konsolforretning i hjemlandet Japan.

Mere specifikt har en række senatorer underskrevet en åbent brev til resten af kongressen via Axios, hvor de presser Præsident Joe Biden og hans administration til at kigge nærmere på specifikke metoder Sony bruger igennem deres konsolforretning, og om hvorvidt disse forbryder sig imod amerikanske handelsaftaler med Japan.

I brevet noterer de at Sony sidder "98%" af "high-end console market" i Japan, noget der er blevet sået ret meget skepsis om på blandt andet ResetEra, men begrebet "high-end" er muligvis for at kunne fjerne Nintendo fra diskussionen på kunstig vis. Desuden har en bruger på samme forum påpeget at en af forfatterne bag brevet, Maria Cantwell, har taget imod ret mange penge fra Microsoft tidligere

Gruppens bekymring er at Sony bruger en unfair konkurrencefordel til at presse Microsoft ud af det japanske marked, og kalder deres metoder "a serious barrier to U.S. exports with real impacts for Microsoft and the many U.S. game developers and publishers that sell globally but see their earnings in Japan depressed by these practices."

Den amerikanske kongres er angiveligt bekymrede over Sonys konsolforretning i Japan


Indlæser mere indhold