Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gears of War

Den kommende Gears of War-film foregår i en alternativ virkelighed

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Gears of War-historien er efterhånden fyldt med spændende detaljer og masser af karakterer, og disse har alle kæmpet og lidt, og derfor har mange set frem til at se de samme karakterer på det store lærred, men sådan kommer det ikke helt til at blive.

Via en artikel ovre hos IGN har The Coalition-studiechefen, der er involveret i filmprojektet, afsløret at filmen vil foregå i en alternativ virkelighed, hvor karaktererne har levet andre liv, og altså ikke er forbundet med spiluniverset.

"In order for the movie to be successful, it has to be a great movie first and a Gears movie second. Basically the way that we sort of reconciled that was, we said, 'oh the movie should be an alternate reality. It should not be dependent on the game story, nor should it influence the game story.'"

I stedet for at præsentere filmfolkene for hele Gears-historien har de bare givet dem to sider med "do's and dont's". Om det så er vejen frem finder vi ud af.

Gears of War

Relaterede tekster

Gears of WarScore

Gears of War

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Cliffy B. og Epic har ikke blot begået en konvertering, de har skabt en fabelagtig og unik PC-version af Gears of War...

Gears of WarScore

Gears of War

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Undergrundens slibrige kryb møder modstand fra fremtidens toptrænede læderhalse. Tanggaard har spillet Epics seneste...Indlæser mere indhold