Dansk
Gamereactor
nyheder
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Den kommende Hearthstone-udvidelse vender tilbage til universets rødder

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Så er det tid til endnu en udvidelse til kortspillet Hearthstone. Fractured in Alterac Valley hedder udvidelsen, og den fokuserer på den evige krig mellem The Alliance og The Horde, der har været udgangspunktet for Warcraft-universet siden det originale RTS-spil Warcraft: Orcs & Humans.

I alt bliver der tilføjet 135 nye kort, og hver klasse vil få et nyt Hero Card - et kort, der skifter standardhelten ud med en ny en af slagsen, der har andre Hero Abilities.

Selvom de to fraktioner har strides, i hvad der føles som en evighed, så kæmper de stadig med ære. Kort med den nye mekanik Honorable Kill låser derfor op for nye egenskaber, hvis man med samme kort uddeler eksakt dødelig skade til en fjende i egen tur.

Den anden nye mekanik er såkaldte Objectives, som er spells, der fungerer i tre ture og dermed kan give en længerevarende fordel, såsom boost til nye summons eller ekstra aktiveringer af Death Rattles.

Du kan læse mere om udvidelsen på den officielle hjemmeside, eller se traileren herunder.

Hearthstone: Fractured in Alterac Valley udkommer den 7. december.

HQ
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Relaterede tekster

Hearthstone: Heroes of WarcraftScore

Hearthstone: Heroes of Warcraft

ANMELDELSE. Skrevet af Mika Sorvari

Uden tidligere erfaring med genren, træder Blizzard direkte ind på markedet for digitale kortspil og viser hvordan det skal gøres...Indlæser mere indhold