Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Star Wars Battlefront II

Den næste Battlefront II-opdatering bliver spillets sidste

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Star Wars Battlefront II vil overgå i spilhistorien som værende en af de mest kontroversielle lanceringer nogensinde, der via aggressiv Loot Box-monetarisering fik opmærksomhed fra hele verden, og satte gang i den regulative proces, der blandt andet har resulteret i nye aldersmærkninger, og direkte bandlysninger i blandt andet Belgien.

Og nu efter mange opdateringer og tilføjelser til spillet, så stopper støtten fra DICE meget snart. I et blogindlæg på DICE's hjemmeside fortæller Creative Director Dennis Brannvall, at efter denne 26. opdatering, så er det altså slut.

"This means that we're moving away from delivering regular content updates. As the game lives on with the players and our community, we're looking forward to hearing your stories for years to come."

Vi ved allerede at DICE bevæger sig videre til et nyt Battlefield-spil, dog forventes de at have flere projekter i støbeskeen på én gang, og vi kunne meget vel se et af disse hemmelige projekter før det nye Battlefield.

Star Wars Battlefront II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold