Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Den næste Overwatch League-sæson spilles stadig i Overwatch 2 trods forsinkelse

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nogle dage siden valgte Blizzard at forsinke Diablo IV og Overwatch 2, og det var ellers meningen at begge spil skulle lande en gang næste år, men de ankommer nu på et tidspunkt i 2023.

I forhold til Overwatch 2, så er det første spørgsmål naturligvis; "hvad så med Overwatch League?" Ligaen har afsløret at de overgår til Overwatch 2 i næste sæson, der begynder tidligt næste år, og holdene har sågar skræddersyet deres opstilling til det nye 4v4-format.

Så hvad så? Ja, åbenbart så er det stadig planen at afvikle turneringen i Overwatch 2, det har de oplyst via Twitter:

"What's cool is the next season of the Overwatch League will give the community a fantastic view into the development team's planned direction for the franchise before experiencing the content for themselves. As we get closer to preseason, we'll have dates and locations to share."

Så holdene skal altså bruge en relativt ufærdig udgave af spillet.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold