Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Den nordamerikanske Challengers League foretager nogle store ændringer

Forud for sommersplittet i 2023 har den fået et nyt format og nogle friske ansigter.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

North American Challengers League (NACL) har annonceret en stor omstrukturering til hold, der konkurrerer og formaterer forud for den kommende sommer 2023-split.

Vender tilbage den 10. juni kl. 13 PT på

De ti hold, der konkurrerer i splittet, er som følger:
Area of Effect Gold (AOE) - Opholdt sig fra foråret
Cincinnati Fear (FEAR) - Opholdt sig fra foråret
Disguised (DSG) - Ny
Maryville University (MU) - NACL Spring Promotion
Supernova (SN) - NACL Spring Promotion
Team Fish Taco (TACO) - Ny
Wildcard (WC) - Opholdt sig fra foråret
Evil Geniuses Challengers (EGC) - LCS Academy
FlyQuest Challengers (FLYC) - LCS Academy
Team Liquid Honda Challengers (TLC) - LCS Academy

Med denne omrokering af turneringslisten er der også blevet introduceret et nyt format samt indtægtsdeling og holdstøttende Twitch-følelser for første gang.

Identisk med det nuværende LEC-format begynder det med en seks ugers dobbelt round robin af bedste af dem for at bestemme en top otte. Disse otte hold konkurrerer derefter i slutspillet i en dobbelt elimineringsgruppe af bedst af tre og bedst af fem serier, og NACL-fordelingen kulminerer i en LAN-finale.

De to nederste placerede hold (hold, der ikke kommer med i slutspillet) vil konkurrere i NACL Qualifiers mod de fire bedste hold fra to play-in-turneringer for at beholde deres plads næste split.

De fire bedste hold afgøres via to 32-hold Swiss Opens, som hver vil producere dobbelt eliminering top 16 parentes og enkelt eliminering top otte parenteser. Kvalificerede vil modtage $12.5k + en placeringsbonus afhængigt af den position, de afslutter.

Fra den 10. juni løber den første kvalifikationsturnering indtil den 9. juli. Den anden løber fra 15. juli til 13. august, og vinderen af denne turnering tjener det første seed til oprykningsplay-ins til NACL.

Udvalgte kampe fra disse turneringer vil blive sendt på kanalerne LCS Challengers og PathToLCS Twitch, og fuld dækning vil blive streamet på

Relaterede teksterIndlæser mere indhold