Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Den nye ESL FACEIT Group Overwatch FACEIT League er blevet lanceret

Hold vil konkurrere om en del af en præmiepulje på $170.000 og kvalifikation til Esports World Cup.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da Overwatch League blev lukket, blev det afsløret, at Blizzard ville overdrage Overwatch esportsopgaver til ESL FACEIT Group. Det har vi også set til en vis grad med Overwatch Champions Series, men nu får vi endnu en smagsprøve i form af Overwatch FACEIT League.

Denne liga vil se konkurrerende hold kæmpe om en del af en præmiepulje på $170.000 og en chance for at sikre sig en plads på den Esports World Cup, der er planlagt til sommer. Det vil være et åbent kredsløb, der gør det muligt for alle spillere fra seks regioner rundt om i verden at konkurrere, hvilket betyder, at amatører får chancen for at tage imod de bedste og mest berømte professionelle.

FACEIT League vil strække sig over flere syv uger lange sæsoner, hvor den første spænder mellem 29. april og 9. juni, før et slutspil finder sted mellem 10. og 23. juni. Dette ser ud til at bekræfte, at Esports World Cup (eller i det mindste Overwatch s tilstedeværelse ved begivenheden) ikke vil ske før juli.

FACEIT League vil blive opdelt i forskellige divisioner, hvor disse er Master: Road to Esports World Cup, Expert, Advanced og Open. De tre højere divisioner (dvs. alt undtagen Open ) vil kun være tilgængelige for inviterede hold baseret på deres Elo-rating.

Hvis du har til hensigt at teste vandet i FACEIT League, er registreringen nu åben.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold