Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 17

Den russiske regering kræver kontrol over "homo propaganda" i FIFA 17

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig kunne vi rapporterer, at flere har oplevet vrede i FIFA 17 oven på et nyt LGBT-initiativ kaldet "Rainbow Laces", der er designet til at hylde homoseksuelle og transseksuelle fodboldspillere i Premier League. Mange har oplevet af modstandere har forladt kampe i vrede når de ser at man bruger de trøjer EA har givet gratis væk i anledningen.

Nu viser det sig, at det ikke bare er spillere der er vrede over kampagnen, men også den russiske regering.

Flere parlamentsmedlemmer i den russiske regering mener nemlig, at kampagnen overtræder landets "homo-propaganda lov", der gør det ulovligt at "propagandere ikke-traditionelle seksuelle forhold" overfor russiske børn. Denne lov har været i kraft siden 2013, og netop på grund af at FIFA 17 har den laveste alderscertificering, menes det at FIFA 17 begår en lovovertrædelse i sin støtte af LGBT-samfundet.

Valery Rashkin, der er parlamentsmedlem for Kommunistpartiet, har sagt til den russiske avis Isveztia, at der bør "indføres ændringer i programmeringen eller aldersklassificering", og hvis spiludbyderen nægter, skal der laves "restriktive foranstaltninger".

Suk...

FIFA 17

Relaterede tekster

FIFA 17Score

FIFA 17

ANMELDELSE. Skrevet af Ricardo C. Esteves

Endelig, fodboldspillet EA har forsøgt at lave de sidste tre år!Indlæser mere indhold