Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
F1 2021

Den seneste opdatering til F1 2021 fjerner Ray Tracing på PS5

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I Formel 1 er starten ofte den mest dramatiske del af et løb. I de første par sving er risikoen for uheld stor, når de lynhurtige biler på ingen tid accelerer til høj fart, og ofte slutter et par af kørernes løb, allerede inden den første omgang er overstået.

På samme måde er spillanceringer også gået hen og blevet en dramatisk affære med ofte flere crashes og motorfejl, hvilket også Codemasters, der står bag det nyudgivne F1 2021, har måttet erfare.

I den seneste opdatering 1.04 har udvikleren set sig nødsaget til at fjerne Ray Tracing på PS5, da flere brugere har haft problemer med den grafiske funktion. "We aim to re-enable this as quickly as possible, and we will provide an update in due course," skriver Codemasters.

Den anden fejl, som opdateringen retter, har at gøre med ødelagte save games, der var en konsekvent af at ændre på sin bils udsmykning i MyTeam HQ. Opdateringen fjerner fejlen og gør endda de ødelagte save games spilbare igen.

F1 2021

Relaterede tekster

0
F1 2021Score

F1 2021

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Claus har endnu en gang kørt stærkt i Codemasters nyeste F1-spil, denne gang med EA som udgiver. Er der sket store ændringer, eller er alt ved det gamle?

0
F1 2021 - Preview

F1 2021 - Preview

PREVIEW. Skrevet af Jakob Hansen

Codemasters introducer en ny historiedel, men eller er øjnene for det meste rettet mod bakspejlet i dette års udgave af den traditionsrige Formel 1-serie.Indlæser mere indhold