Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Heroes of the Storm

Den sidste Heroes of the Storm-video er ankommet!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mega Bundle 4: Tanks & Bruisers
Se videoen, og svar på dette afsluttende spørgsmål i kommentarfeltet:
</u>Hvilken helt fra Heroes of the Storm er din yndlings?</u>

HQ

<b>Mega Bundle 3: Support & Specialist Bundle:
Se videoen, og svar på det dertilhørende spørgsmål i kommentarfeltet! Derudover udlodder vi en kode til helten Genji til én særlig kommentar, så der er al grund til at deltage i denne omgang!

HQ

Mega Bundle 2: Flex Bundle:
Se videoen lige her, og skynd dig ned og svar på spørgsmålet!

HQ

Mega Bundle 1: Assassin's Bundle:
Se videoen herunder, og svar på spørgsmålet i kommentarfeltet!

HQ

Heroes of the Storm har for nylig modtaget en gigantisk opdatering kaldet 2.0, og i den forbindelse har Blizzard kørt et ganske fedt tilbud i stilling. Du kan vælge én af fire forskellige pakker gratis, der hver især indeholder hele 20 helte. Men så er spørgsmålet naturligvis, hvilken en af dem bør du vælge?

Det kan vi her på Gamereactor hjælpe dig med, for vi har sammenfattet fire videoer, der fokuserer på hver af de i alt fire såkaldte Mega Bundles.

Vi sammenfatter løbende videoer i denne nyhed, og du har sågar mulighed for at vinde fede præmier ved at se videoen ovenover, hvori Dóri stiller et lille spørgsmål, som du efterfølgende skal svare på i kommentarfeltet herunder. Når alle videoer er publiceret, og alle spørgsmål er blevet besvaret af jer, så finder vi en heldig vinder der modtager en ganske særlig Illidan-statue der er over 2000 kroner værd. Du kan se et billede af den herunder.

Heroes of the Storm

Relaterede tekster

Heroes of the StormScore

Heroes of the Storm

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Anders er for alvor gået i dybden med Blizzard's bud på den moderne MOBA, og kan nu levere en dom.Indlæser mere indhold