Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Den sidste video i vores Assassin's Creed Odyssey-konkurrence er ankommet!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Spørgsmål 4: Hvilken Assassin fra hele serien er din absolutte favorit?

HQ

Spørgsmål 3: Assassin's Creed Odyssey præsenteres som et vaskeægte rollespil. Hvad føler du omkring ændringen, og bør det fortsætte i samme retning?

HQ

Spørgsmål 2: I spillet kan du spille enten som Alexios eller Kassandra - hvilken en af disse vælger du og hvorfor?

HQ

Spørgsmål 1: Nu har serien besøgt både det gamle Ægypten og Grækenland - hvorhen skal serien bevæge sig hen næste gang, og hvorfor netop der?

HQ

Vi har nu produceret de i alt fire videoer, hvor vi introducerer dig for spillets verden, alle de nye RPG-mekanikker, historien og karaktererne og alle de nye store udvidelser, og dermed er serien komplet. Det eneste du skal gøre er løbende at svare på alle fire i kommentarfeltet, og så kan du meget vel blive vores store vinder.

Præmien vi sætter på højkant er en kombination af tre stykker merchandise fra spillet. Pakken består af et Broken Spear of Leonidas, en Alexios-figur og en Kassandra-figur - tilsammen udgør de lidt af en samling, der vil gøre sig godt i enhver Assassin's Creed-fans hjem. Vi har tilføjet en række billeder af præmierne herunder.

Som sagt er alle fire videoer tilgængelige lige nu, så andet er det ikke andet end at sige; "Nothing is true, everything is permitted", og held og lykke.

Assassin's Creed Odyssey

Relaterede teksterIndlæser mere indhold