Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle

Denne Aston Martin Whisky er perfekt til bilisten, der har alt

Det 3. samarbejde mellem Bowmore og Aston Martin giver os en 22 år gammel Islay single malt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Normalt går biler og alkohol af indlysende grunde ikke for godt sammen. En undtagelse fra denne regel har været Bowmores Aston Martin Masters Selection, som tidligere har givet os 2 utrolige whiskyer.

Nu er vi her med den tredje i serien. Whiskyen forener to prestigefyldte verdener og åbner med en aroma af citronskal og indeholder strejf af treacle, karamel, antik eg, blødt læder og ristede kastanjer. Du smager nødder, sherry, chokolade, bær og røg i denne flaske, som afsluttes med egetræskrydderi og havsalt.

Hvis alt det lyder sprudlende, er det fordi det er det, med et prisskilt, der matcher. Begrænset til en pr. Kunde, vil denne whisky koste dig £ 425, hvilket ikke er nær så meget som en Aston Martin, men det er bestemt meget mere end din gennemsnitlige flaske whisky.

Læs mere her.

Dette er en annonce:
Denne Aston Martin Whisky er perfekt til bilisten, der har alt


Indlæser mere indhold