Dansk
Gamereactor
lifestyle

Denne madras fortæller dig, hvor meget du har snorket

Og forsøger automatisk at stoppe dig.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Smart teknologi er overalt omkring dig. Uanset om det er dit køleskab, der fortæller dig, når du er udsolgt af en vare, dit ur, der sporer din puls, din airfryer, der laver mad uden at kræve meget tilsyn overhovedet, kan du ikke gå nogen steder uden at føle teknologiens kærlige omfavnelse, ikke engang din egen seng.

Den intelligente folke ovre hos Eight Sleep har nu afsløret sin nyeste smarte madras, og denne ting ser ud til at kunne lidt af hvert. Madrassen kan justere sin temperatur afhængigt af omgivelsestemperaturen og din egen kropstemperatur, justere sin form, så du har brug for færre puder og lider af færre rygsmerter, vække dig med blide vibrationer og endda spore, hvor meget du snorker og forsøger at stoppe.

Jep madrassen Pod 4 og Pod 4 Ultra sporer, hvor meget du snorker ved at læse vibrationer gennem madrassen og løfter derefter automatisk dit hoved for at stoppe eller reducere din snorken uden at vække dig eller din partner.

Fangsten selvfølgelig med en gør-det-alt smart madras som denne er, at den ikke er billig, og i Storbritannien er Pod 4 indstillet til detailhandel for omkring £ 2,499. Ultra versionen går op til £ 3.849, men så igen, hvis dette er prisen at betale for en anstændig nats søvn, kan det være det værd for nogle.

Dette er en annonce:
Denne madras fortæller dig, hvor meget du har snorket


Indlæser mere indhold