Dansk
Gamereactor
lifestyle
Indiana Jones and the Dial of Destiny

Denne nye slangeart er blevet opkaldt efter Harrison Ford

"Slanger, hvorfor skulle det være slanger?"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En ny slangeart er blevet opdaget i Peru, og er blevet opkaldt efter Harrison Ford. Ford, der spillede den ikoniske karakter Indiana Jones, havde en frygt for slanger i filmen, og derfor vil forskere selvfølgelig udnytte dette ved hver tur.

Den nye art kaldes Tachymenoides harrisonfordi. Det er et slankt krybdyr, der måler omkring 16 tommer langt. Harrison Ford har fået vind af denne opdagelse og har vejet ind på den. I en tale med The Hollywood Reporter sagde han:

"Disse forskere bliver ved med at opkalde væsner efter mig, men det er altid dem, der skræmmer børn. Jeg forstår det ikke. Jeg bruger min fritid på at korssy. Jeg synger vuggeviser for mine basilikumplanter, så de ikke frygter natten."

I ramme alvor er denne opdagelse ydmygende," fortsatte han. "Det er en påmindelse om, at der stadig er så meget at lære om vores vilde verden - og at mennesker er en lille del af en umulig stor biosfære. På denne planet er alle skæbner sammenflettet, og lige nu vakler en million arter på kanten af glemsel. Vi har et eksistentielt mandat til at reparere vores ødelagte forhold til naturen og beskytte de steder, der opretholder livet."

Dette er en annonce:

Det er stadig ganske imponerende, at selv så mange år efter, at Indiana Jones oprindeligt lavede bølger i billetkontoret, henviser forskere stadig til karakteren, når de gør en opdagelse så stor som denne.

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Relaterede teksterIndlæser mere indhold