Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Baldur's Gate III

Der er hemmeligt indhold i Baldur's Gate III som ingen har fundet endnu

Astarions skuespiller smed under en Twitch-stream en kommentar, der nok skal få ivrige gamere til at vende hver en sten i spillet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Baldur's Gate III er propfuld af valgmuligheder. Du kan stort set gøre hvad som helst for at progressere historien, uanset hvor mange NPC'ere du dræber, hvor onde dine beslutninger er, eller hvilken vej du vælger at gå. Der er masser af videoer på nettet, som viser alle de forskellige måder, du kan spille på, men der er åbenbart en stor hemmelighed, som ingen kender til.

Under en Twitch-stream, hvor han spillede spillet, nævnte Astarions stemmeskuespiller, Neil Newborn, noget hemmeligt indhold, som kun han og et par få andre kender til: "There's even something I know about that you can't get to unless you do something that I don't think anyone's going to work out," sagde han helt nøjagtigt.

Newborn gav os ingen hints om, hvordan vi kan få adgang til dette skjulte indhold, men han siger, at indholdet svarer til godt og vel to timers gameplay, hvilket betyder at det ikke bare er en dialoglinje, som ingen har hørt endnu, eller en anden småting. Vi er sikre på, at der nok allerede er en masse dedikerede gamere på sagen om at opklare mysteriet, og vi glæder os til at finde ud af, hvad det helt præcist er.

Baldur's Gate III

Relaterede tekster

Baldur's Gate IIIScore

Baldur's Gate III

ANMELDELSE. Skrevet af Patrik Severing

Er Baldur's Gate III virkelig et af de bedste rollespil nogensinde? Ja, uden tvivl, mener vores anmelder.Indlæser mere indhold