Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dissidia Final Fantasy NT

Der er ingen efterfølger planlagt til Dissidia Final Fantasy NT

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Final Fantasy er én af Square Enix' helt store serier. Deres seneste spin-off, Dissidia Final Fantasy NT levede dog ikke op til forventningerne og blev mødt med moderate anmeldelser og lunkne salgstal, hvilket blandt andet ledte til, at udviklerne var nødsaget til at udgive en free-to-play-version af spillet for at imødekomme spillerne.

Nu ser det da også ud til, at der heller ikke i øjeblikket er planer om at lave en efterfølger til spillet. Square Enix' instruktør Takeo Kujiraoka udtalte i en nylig livestream oversat af RPG Site:

"We don't want to make false anticipations, so we want to make it clear that right now there are no plans for a [Dissidia Final Fantasy] 2 at all."

Det lader altså til, at vi i hvert fald ikke skal forvente nogen efterfølger i den nærmeste fremtid.

Er du ked af nyheden?

Dissidia Final Fantasy NT

Relaterede tekster

6
Dissidia Final Fantasy NTScore

Dissidia Final Fantasy NT

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Det har været længe undervejs, men kan PlayStation 4-versionen af det populære kampspil leve op til forventingerne?Indlæser mere indhold