Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
World of Warplanes

"Der er kæmpe forskel på kampvogne og kampfly"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Alexander Kasianenko fortæller os om World of Warplanes og hvordan fly er ligesom hajer i dette interview fra Wargaming.nets jubilæumsfest i Minsk. Han taler blandt andet om hvordan det at gøre spillet tilængeligt og letforståeligt for deres store målgruppe var en udfordring.

HQ

"Der er en kæmpe forskel på kampvogne og kampfly. En kampvogn bevæger sig på et todimensionelt plan, hvor fly flyver i tre dimensioner. Mentalt forstår folk hvordan man styrer en bil, og det samme sker når de forsøger at styre en kampvogn i World of Tanks. For vores kampvognsspillere er den proces ret naturlig. I World of Warplanes har man vi en anden situation, for vi har meget hurtigt gameplay, og på samme tid bevæger flyene sig rundt i et tredimensionelt rum. Og fly kan ikke stoppe op i skyerne og kigge sig omkring. Fly er ligesom hajer, de er altid i bevægelse".

Relaterede tekster

4
World of WarplanesScore

World of Warplanes

ANMELDELSE. Skrevet af Oskar Nyström

Wargaming.net spinder videre på deres enorme succes med World of Tanks, og tager nu kampen op mellem skyerne.Indlæser mere indhold