Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Sicario 3

Der kommer en Sicario 3 ifølge seriens producere

Filmens manuskript er klar til at blive færdiggjort, så snart forfatternes strejke slutter.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mange mennesker forbinder nok navnet Denis Villeneuve med science fiction-filmene Dune og Blade Runner: 2049, men den dygtige og alsidige filminstruktør stod også bag 2015's fremragende og intense kartelfilm Sicario.

I 2018 fik filmen en efterfølger i form af Sicario: Day of the Soldado, og der er tilsyneladende planer om en tredje film i serien. Det bekræfter seriens producere Basil Iwanyk and Erica Lee. Dog forhindrer den igangværende strejke i Hollywood filmens manuskript i at blive færdiggjort.

"I can't wait for Sicario 3," siger Iwanyk. "I could watch Benicio play that guy forever. I mean, I can watch Benicio in anything, but with that character, it doesn't get old."

Er du frisk på en Sicario 3? Vi skal dog nok forvente at vente et stykke tid på filmen, eftersom manuskriptet ikke engang er skrevet færdigt. Dog forlyder det, at manuskriptforfatternes strejke snart slutter, så forhåbentlig kan arbejdet på filmen og mange andre ventede projekter snart blive genoptaget.

Sicario 3

Relaterede teksterIndlæser mere indhold