Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Derfor bør du glæde dig til Fae Farm

Det yndige rollespil er nu tilgængeligt på PC og Switch, og vi ser på, hvorfor du bør glæde dig til at springe ud i det.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Phoenix Labs har nu lanceret sit bedårende rollespil, Fae Farm. Denne titel er et landbrugssimulatorspil med magiske elementer og et design, der giver mulighed for både singleplayer- og samarbejdsspil. Hvis du har ledt efter en charmerende og hyggelig oplevelse til at fylde dine septemberaftener, har vi nu lavet en nyttig video, der viser præcis, hvorfor du skal glæde dig til Fae Farm.

I videoen ser vi på den fantastiske verden, du kan udforske, de muligheder og valg, der definerer landbrugs- og dekorationssystemerne, de skabninger, du kan opdrætte, og de mennesker, du kan møde og knytte bånd til på din rejse. Dertil kommer multiplayerdelen, og hvordan progressionen håndteres her.

Hvis du har lyst til at lære mere om Fae Farm, kan du naturligvis se videoen herunder for at få oplysninger om disse funktioner og meget mere, eller du kan selv spille spillet i dag på enten PC eller Nintendo Switch.

HQ

Relaterede teksterIndlæser mere indhold