Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Derfor bør du være spændt på Banishers: Ghosts of New Eden

Vi sætter en Collector's Edition på højkant i en ny quiz.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Det er snart tid for udvikleren DON'T NOD at præsentere sit næste og meget ventede action-RPG. Banishers: Ghosts of New Eden er planlagt til at komme på PC, PS5 og Xbox Series X/S-konsoller den 13. februar 2024, og nu hvor lanceringen nærmer sig, har vi vendt vores opmærksomhed mod spillet for at udvælge en række grunde til, hvorfor du bør glæde dig til dette narrativt fokuserede eventyr.

I videoen, som du kan se nedenfor, ser vi nærmere på den følelsesmæssigt gribende og komplekse historie, der drejer sig om den spøgelsesjagende og skæbnesvangre duo Antea Duarte og Red mac Raith. Vi dykker ned i, hvordan de to karakterer adskiller sig, og hvad de bringer til bordet for at ændre, hvordan kamp og udforskning grundlæggende fungerer. Derudover diskuterer vi New Edens bredere verden og de forskellige udfordringer, trusler, muligheder og hemmeligheder, der findes i landet, og som venter på at blive opdaget.

Gå ikke glip af videoen for at lære mere om Banishers: Ghosts of New Eden, inden det udkommer den 13. februar på PC, PS5 og Xbox Series X/S.

HQ

Men vent, der er mere! Vi er gået sammen med Focus Entertainment og DON'T NOD om at udlodde en Collector's Edition af Banishers: Ghosts of New Eden.

Denne specielle version af titlen vil indeholde en kopi af spillet med Wanderer Set DLC, samt en Steelbook, to Banishers signetringe, der kommer med justerbare snore, så du kan bære dem som en halskæde, hvis du ønsker det, spillets officielle 128-siders artbook illustreret af DON'T NOD-teamet, og også en modulær statuette af Red og Antea, der er 24 cm høj og kan deles i to med udskiftelige hænder.

Hvis du vil have chancen for at vinde denne Collector's Edition, skal du bare deltage og svare rigtigt på spørgsmålene i quizzen nedenfor. Alle, der bor i Norden (Danmark, Sverige, Finland og Norge), er berettiget til at vinde, og vi trækker vinderen og informerer dem kort tid efter, når quizzen er lukket torsdag den 15. februar. Så husk at deltage og få chancen for at vinde nogle spændende Banishers: Ghosts of New Eden-godbidder.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold