Dansk
Gamereactor
nyheder
The Last Story

Derfor får vi ikke The Last Story

Det er 3DS og Kirbys skyld

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Chefen for Nintendo i UK, David Yarnton, fortæller, at grunden til The Last Story ikke udkommer i Europa er på grund af de mange sprog, og at Nintendo i forvejen har tallerkenen fyldt.

"Når vi udgiver i Europa, er vi nødt til at udgive i hele Europa", siger han. "På grund af de mange sprog skal vi lave mange konverteringer. Det er nødt til at være levedygtigt. Vi har så meget på tallerkenen lige nu. Den vigtigste er i første kvartal i år. Kirby's Epic Yarn er den vigtigste titel. Og med 3DS oven i hatten, så er der så meget lige nu".

Yarnton giver dog et lille halmstrå, man kan klynge sig til: "Vi har udgivet mange rollespil til Wii i UK. Det er et område der er vokset for os. Det er op til markedet. Vi afskriver aldrig noget fuldstændigt".

Udviklingen af The Last Story føres an af Hironobu Sakaguchi, der i sin tid skabte Final Fantasy-serien, og derfor er der naturligvis en vis interesse om spillet. Det udkommer i Japan den 27. januar.

The Last Story

Relaterede tekster

The Last StoryScore

The Last Story

ANMELDELSE. Skrevet af Ingar Takanobu Hauge - GR NO

To af JRPG-genrens grand old men er tilbage med et rollespil om venskab, mod og ægte ridderlighed. Glem alt om HD og byd velkommen til den gode historie på Wii.Indlæser mere indhold