Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Senua's Saga: Hellblade II

Designer lover at kampsystemet i Senua's Saga: Hellblade II er "through the roof"

Vi ved dog stadig ikke hvornår spillet udkommer.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har allerede, via en kort sekvens som studiet Ninja Theory insisterer på at reelt gameplay, set Senua's Saga: Hellblade II i aktion, men vi har endnu ikke set det egentlige kampsystem. Alligevel insisterer en af designerne bag spillet, at man ikke skal bekymre sig om kvaliteten af dette.

I et interview med spanske Vandal fortæller Combat Designer Juan Fernández, at der er stort fokus på kvaliteten af kampsystemet i det kommende spil, og at kvaliteten vil være "through the roof":

"We're raising the bar of doing more with less. We're more people than the first Hellblade but the quality we're giving versus the team behind it compared to similar games... I think it's through the roof."

Du kan se førnævnte sekvens herunder, der desværre ikke viser kampsystemet frem. Det vides heller ikke endnu hvornår spiller reelt udkommer.

HQ
Senua's Saga: Hellblade II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold