Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Destiny 2: Lightfall

Destiny 2 får yderligere to udvidelser i 2021 og 2022

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I går aftes kunne Bungie løfte sløret for Destiny 2's fremtid, og her taler vi ikke bare om den første udvidelse, Destiny 2: Beyond Light, der udkommer d. 22 september. Nej, som du sikkert ved så kommer spillet også til PlayStation 5 og Xbox Series X som en gratis opgradering, og dermed er spillets fremtid sikret. Men der er også mere indhold på vej.

Bungie sørgede nemlig for at løfte sløret for yderligere to udvidelser, nemlig Destiny 2: The Witch Queen og Destiny 2: Lightfall, som ankommer til alle platforme i henholdsvis 2021 og 2022, så nu ved vi hvad vi har at se frem til i løbet af det næste stykke tid.

Den første udvidelse, The Witch Queen, handler om fjenden Savathun, Oryx' søster, men der findes endnu ingen detaljer om Lightfall.

Har du tænkt dig at spille mere Destiny 2?

Destiny 2: Lightfall

Relaterede teksterIndlæser mere indhold