Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Destiny 2

Destiny 2 kommer officielt til PlayStation 5 og Xbox Series X som gratis opgradering

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bungie må siges at have haft masser på hjerte i går, for de løftede sløret for et hav af spændende nyheder omkring Destiny 2, og hvordan spillets nærmeste og fjerne fremtid ser ud. Vi ved allerede at der kommer en ny stor udvidelse, Destiny 2: Beyond Light, d. 22 september, men faktisk er det også sådan, at denne udvidelse er den første der er direkte optimeret til PlayStation 5 og Xbox Series X.

Ja, Destiny 2 kommer til de nye konsoller, noget som vi vist allesammen havde gættet i forvejen, men på overraskende vis sker dette igennem en gratis opgradering af den eksisterende version.

"Destiny 2 will also be coming to both PlayStation 5 and Xbox Series X next-generation consoles. In addition, purchases of Destiny 2: Beyond Light on Xbox One will transfer to Xbox Series X for free via Smart Delivery. Purchases on PlayStation 4 will upgrade to PlayStation 5 for free. More details on this Destiny 2 for next generation will be announced in the coming months," står der i en pressemeddelelse sendt til Gamereactor.

Naturligvis kender vi allerede til Smart Delivery på Xbox Series X, men det er første gang at der er blevet afsløret nogen form for cross-buy funktionalitet på PS5.

Destiny 2

Relaterede tekster

7
Destiny 2: ForsakenScore

Destiny 2: Forsaken

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Forsaken er seriens bedste udvidelse siden The Taken King, men hvor meget siger det egentlig? Find svaret i vores anmeldelse.Indlæser mere indhold