Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Destiny 2: Lightfall

Destiny 2-snydekodedistributør er blevet beordret til at betale millioner til Bungie

Det kan ikke betale sig at snyde, for det meste.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bungie lagde sag an mod en distributør af diverse former for "snydekoder", eller bare måder hvorpå spillere kan snyde i spil som Destiny 2, AimJunkies, helt tilbage i 2021. Mere specifikt lagde de sag an mod ejerne bag virksomheden, Phoenix Digital.

En dommer har nu officielt afgjort at skaberen bag den software der kunne blive brugt til at snyde i blandt andet Destiny 2, som er blevet distribueret igennem AimJunkies, James May (ikke ham fra Top Gear), skal betal mange millioner tilbage til Bungie i skader.

Mere specifikt skriver VGC at han skal betale $4.296 millioner tilbage til Bungie. Det vides endnu ikke om hvorvidt virksomheden går under af det her, men det danner dog retslig præcedens der vil forhindre dem i at tilbyde de samme slags produkter igen.

Dommeren afviste AimJunkies eget søgsmål mod Bungie, idet de påstod at de har forbrudt sig imod deres ophavrets ved at tage deres snyde-software fra hinanden.

Destiny 2: Lightfall

Relaterede teksterIndlæser mere indhold