Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Destroy All Humans!

Destroy All Humans! overgik udgiverens salgsforventninger

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Embracer Group, og deres underbrand THQ Nordic, har efterhånden skabt en god forretning ved at lave de såkaldte "AA"-spil, altså spil der koster meget mindre end gigantiske produktioner, men alligevel appellerer bredt. Et godt eksempel på det er remaket af Destroy All Humans!

For nylig talte Embracer med deres investorer, og her slog CEO Lars Wingefors fast, at spillet har overgået deres interne salgsforventninger. Han afslørede dog ikke præcis hvor mange eksemplarer der er blevet solgt.

Vi var da også ret begejstrede for spillet, og du kan læse Sebastians anmeldelse lige her.

Destroy All Humans!

Relaterede tekster

9
Destroy All Humans!Score

Destroy All Humans!

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

Den seneste periode har været fyldt med genudgivelser af afpudsede spil fra fortiden - og Sebastian har her i denne lunefulde danske sommer prøvet af ødelægge menneskeheden, igen.

0
Se alt hvad du skal vide om Destroy All Humans!

Se alt hvad du skal vide om Destroy All Humans!

NYHED. Skrevet af Kim Olsen

Vi har lavet en praktisk lille video der tager et nærmere kig på hvad Destroy All Humans! er for en størrelse og ikke mindst forfor at dette remake er noget du bør glæde dig tilIndlæser mere indhold