Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Det andet spørgsmål i vores Xenoblade Chronicles 2-konkurrence er ankommet!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Spørgsmål 2: I Xenoblade Chronicles 2 støder du på flere fraktioner som Kingdom of Uraya, Empire of Mor Ardain og Indoline Praetorium. Hvad skulle dit personlige kongerige i spillets store verden hedde, og hvordan ser det ud?

HQ

Spørgsmål 1: Hvad ser du mest frem til ved Xenoblade Chronicles 2?

HQ

I morgen udkommer Xenoblade Chronicles 2 endelig, og dermed runder Nintendo året af med stil. Ja, et hav af spændende titler er blevet udgivet på konsollen i løbet af dens første år på markedet, og Monolith Softs gigantiske rollespil ankommer godt nok som den sidste store titel i 2017, men til gengæld er der her tale om et storslået rollespil, med hundredevis af timers indhold.

Vi vil gerne fejre udgivelsen af spillet, så derfor har vi i sinde at lave to videoer, og derigennem offentliggøre to spørgsmål, og ved at svare på begge, over to omgange, i kommentarfeltet kan du vinde en særlig Collector's Edition-udgave af spillet.

Den allerførste video, der skitserer vi præcis hvad vi ser frem til ved det kommende storspil, og den kan du se herunder. Spørgsmålet, ja det finder du i toppen af teksten. Send os jeres svar, og så kan det meget vel være at du bliver den heldige vinder.

Xenoblade Chronicles 2

Dette er sponsoreret indhold, og du kan læse meget mere om dette lige her.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold