Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Surge 2

Det er "usandsynligt" at The Surge 2 får en dedikeret opdatering til de nye konsoller

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er ikke mange gange at vi har set en udvikler direkte tvivle på om hvorvidt der er ressourcer, tid eller ligefrem lyst til at opdatere deres spil, så de kan køre i forbedret tilstand på PlayStation 5 og Xbox Series X.

Jo, Ubisoft har slået fast at The Division 2 ikke får en opdatering, og nu ved vi at det også er usandsynligt at The Surge 2 får denne behandling. Dette har udvikler Deck13 slået fast via Twitter, hvor de samtidig fortæller at de arbejder på noget "friskt".

"We'd love to get the opportunity to do a next gen patch, but for now our resources are pretty much all tied up in the new project. That project won't be The Surge 3. It's time for something fresh "

Spillet fik ellers virkelig flotte anmeldelser, og solgte fortrinligt. Tror du ikke at det ville give mening at opdatere det?

The Surge 2

Relaterede tekster

3
The Surge 2Score

The Surge 2

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Der er højere til loftet og længere mod horisonten, men The Surge 2 er i bund og grund mere af det samme. På godt og ondt.Indlæser mere indhold