Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1

Det første spil i Metal Gear Solid: Master Collection kører i låste 30 FPS

De to andre spil kører tilsyneladende i 60 FPS, men Swich-versionen må nøjes med 30 FPS for alle tre spil.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efterhånden ser vi hvert år masser af remasters og remakes af gamle klassikere. I år er en af de mest ventede af disse Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1. Nu går der rygter om, at det første spil i kollektionen kører i låste 30 FPS. Efterfølgerne Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty og Metal Gear Solid 3: Snake Eater kører derimod i 60 FPS. Den eneste undtagelse er Switch-versionen, som må stille sig til takke med 30 FPS i alle tre spil.

Det er meget muligt, at en af grundene til, at det første spil kører i en lavere hastighed, er, at det er designet til at køre i låste 30 FPS. Enhver ændring risikerer at skabe problemer, som Konami ikke er villig til bruge ressourcer på at løse. Mange ældre spil blev ofte designet til kun at kunne køre i én hastighed. Hvis man ændrer billedhastigheden, kan det skabe accelerationsproblemer med effekter og objekters fysik.

Uanset hvad der ligger bag beslutningen, er det også en skam, at vi ikke kan nå en højere opløsning end 1080p. Det er nemlig blevet bevist, at kollektionen ikke kan køre i højere opløsninger end det. I dag kan emulatorer køre spillet i 4K, hvilket skaber en besynderlig situation, hvor den såkaldte "Master Collection" ikke rigtig giver indtryk af at være den ultimative udgave. Men det er tre fantastiske spil, og det er svært ikke at blive begejstret over at få adgang til dem på nye platforme.

Har du tænkt dig at købe Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1?

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1

Relaterede teksterIndlæser mere indhold