Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Doom

Det har været svært for udvikleren at bringe Doom til Switch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I næste måned ankommer Doom til Nintendo Switch, og før afsløringen var der vist ingen der troede at Bethesda var interesserede i at bringe netop id Softwares voldelige, intense skydespil til Nintendos platform.

Spillet er teknisk krævende, og derfor har fans haft svært ved at tro på at det hele kan afvikles på flydende vis, men ifølge udvikleren har det også været meget svært.

I et interview med GamesRadar fortæller Adam Creighton, som er stifteren af studiet Panic Button, der har stået for at bringe Doom til Switch, at det har været "wicked hard".

"It's been hard (bringing Doom to Switch). Wicked hard. But I would expect it to be. This is a title that is so frenetic and action-packed and gameplay-pure that getting it to work correctly on the hardware is really important to us, and we spend a lot of time trying to make sure it measures up from the lens of 'does it feel like Doom?"

Skal du have Doom til Switch?

Doom

Relaterede tekster

Vi anmelder Doom på SwitchScore

Vi anmelder Doom på Switch

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Bethesda ønsker at arbejde tættere sammen med Nintendo, og derfor udgiver de Doom på Switch. Men har oplevelsen overlevet rejsen til hybriden?

DoomScore

Doom

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

Doom er tilbage og vi har kastet Sebastian ind i kampen mod horder af dæmoner. Du kan læse, hvad der kom ud af det her.

2
Se tre minutters Doom på Switch

Se tre minutters Doom på Switch

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Efter at have været en gigantisk succes for id Software og Bethesda sidste år, står Doom nu til at debutere på Nintendo Switch om bare få dage. Det har været en kæmpe...Indlæser mere indhold