Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Saints Row: The Third

Det lader til at et remaster af Saints Row: The Third er på vej

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Saints Row-serien har formået igennem årene at samle et ret loyalt følge verden over, og det må man sige startede med seriens tredje kapitel, Saints Row: The Third, der formåede at cementere serien som en af de helt store. Nu lader det til at udgiveren Deep Silver er ved at bringe spillet tilbage.

Og det er en butikskæde der har løftet sløret for projektet før tid, lader det til. Gematsu kan nemlig rapportere, at kæden GameFly kortvarigt havde salgsopstillinger for Saints Row: Them Third - Remastered til både PlayStation 4 og Xbox One.

De fjernede begge opstillinger ret hurtigt, men det var ganske tydeligt at her var der tale om en reel afsløring, der blev smidt afsted lidt for tidligt.

Er du interesseret i at spille spillet igen?

Saints Row: The Third

Relaterede tekster

Saints Row: The ThirdScore

Saints Row: The Third

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - GR SE

Spilverdenens svar på Beavis & Butt-head, Jackass og Jersey Shore er tilbage. I Saints Row: The Third er galskaben grovere, større og endnu sjovere. Jonas har levet livet som pimp.

0
En "ægte" Saints Row Genki Manapult på eBay

En "ægte" Saints Row Genki Manapult på eBay

NYHED. Skrevet af Lee West

Du kan muligvis erindre udvidelsen til Saints Row: The Third, hvor du fik et noget anderledes køretøj. Den såkaldte Saints Row Genki Manapult er baseret på en 1956 Ford...Indlæser mere indhold