Dansk
Gamereactor
nyheder
Sackboy: A Big Adventure

Det lader til at Sackboy: A Big Adventure også kommer til PC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sony har som du sikkert ved investeret flere ressourcer i at bringe deres PlayStation-eksklusiver til PC, og der er allerede en række forskellige projekter på vej. Nu lader det dog til at vi kan tilføje endnu et til listen, men det er måske ikke lige det som de fleste har ventet på.

Via SteamDB er det blevet opdaget, at der er et spil ved navn "Steel PC", der har fået tilsluttet kildefilder til Stram for nylig. Graver man dog i Steel PC, så finder man referencer til "Marmalade Content", som er en direkte reference til netop Sackboy: A Big Adventure, der ankom eksklusivt på PS4 og PS5 sidste november.

Ovre på Reddit er snakken allerede i gang, og flere har fundet flere referencer til Sackboy i kildefilerne, så den lader altså til at være god nok. Desuden dukkede "Marmalade" også op i det berygtede Nvidia-læk, som også bød på titler som Crysis 4, Half-Life 2 Remastered og Injustice 3.

Sackboy: A Big Adventure

Relaterede tekster

1
Sackboy: A Big AdventureScore

Sackboy: A Big Adventure

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Sumo Sheffield skrotter brugerskabt indhold til fordel for en ren spiloplevelse og slipper fint afsted med det.Indlæser mere indhold