Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Destroy All Humans!

Det nye Destroy All Humans! har fået en udgivelsesdato

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som du måske allerede ved så bringer Black Forest Games og THQ Nordic det gode gammeldags Destroy All Humans! tilbage, men her er ikke bare tale om et remaster, men et decideret remake, der desuden introducerer masser af nyt indhold og mekanikker.

Mange har fulgt med i udviklingen fordi det originale spil har en kær plads i deres hjerter, og nu går der ikke alt for længe før dette nye spil ankommer. Via en ny trailer, som du kan se herunder, fremgår det at spillet lander på PlayStation 4, Xbox One og PC d. 28 juli.

Glæder du dig?

HQ
Destroy All Humans!

Relaterede tekster

9
Destroy All Humans!Score

Destroy All Humans!

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

Den seneste periode har været fyldt med genudgivelser af afpudsede spil fra fortiden - og Sebastian har her i denne lunefulde danske sommer prøvet af ødelægge menneskeheden, igen.

0
Se alt hvad du skal vide om Destroy All Humans!

Se alt hvad du skal vide om Destroy All Humans!

NYHED. Skrevet af Kim Olsen

Vi har lavet en praktisk lille video der tager et nærmere kig på hvad Destroy All Humans! er for en størrelse og ikke mindst forfor at dette remake er noget du bør glæde dig tilIndlæser mere indhold