Dansk
Gamereactor
nyheder
Guilty Gear: Strive

Det nye Guilty Gear hedder Guilty Gear: StrIVe

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det har længe været spekuleret hvad det nyeste spil i Guilty Gear-serien egentlig hed. Der var en del om buddet, hvor New Guilty Gear og Guilty Gear 2020 var de mest fremtrædende. Arc System Works er dog kendt for at døbe deres spil snørklede undertiteler, og efter ArcREVO finalerne i USA i weekenden fik det nye spil en officiel titel.

Guilty Gear: StrIVe, eller blot Guilty Gear: Strive, er navnet, og ligeså tilkom en udgivelsesperiode i slutningen af 2020. En mængde fans åndede lettede op, da responsen på det nuværende spil har været noget lunken, i det en masse fremtrædende ændringer har taget spotlyset. Arc System Works understreger dog at de arbejder hårdt for at imødekomme samtlige reaktioner, og de der havde muligheden for at spille demo-udgaven ved ArcREVO North American Finals skulle sågar udfolde et spørgeskema.

Umiddelbart er veteran som May, Sol Badguy, Ky Kiske, Axl Low, Chipp Zanuff og Potekmin fremvist til rollelisten, men ved afsløringen af den officielle titel blev der ligeså fremvist endnu en karakter. Den velkendte kirurg fra serien Faust - tidligere Dr. Baldhead - fik en kort trailer inden udgivelsesperioden blev afsløret, hvilket forøger karaktergalleriet til syv kæmpere.

Er din main dukket op endnu, eller sidder du stadig og håber?

HQ
Guilty Gear: Strive
Guilty Gear: Strive

Relaterede tekster

0
Guilty Gear Strive lander i april 2021

Guilty Gear Strive lander i april 2021

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

Efter at have lidt forsinkelser grundet Covid-19, kan Arc System Works afsløre, at deres næste titel Guilty Gear Strive lander til april 2021. En ny teaser blev...Indlæser mere indhold