Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
NHL 11

Det nye NHL 11

Læs her om "alt kan ske"-princippet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I NHL 10 blev der især fokuseret på de hårde fysiske aspekter af ishockeyspillet, og det er for så vidt dette, der bygges videre på i NHL 11.

Under overskriften "alt kan ske" har EA denne gang forsøgt at få spillet til at mime alle de uforudsigelige ting og aspekter ishockey også består af. Hvor tit har man ikke set stjernerne score på helt umulige måder fra helt umulige vinkler? Eller lave mærkelige afleveringer og knække stave? Der er så mange uforudsigelige elementer i ishockey, som det jo ville være en drøm også at kunne se afspejlet i spillet.

EA har derfor kreeret en helt ny fysikmotor til NHL 11 - som i parentes bemærket også markerer NHL-seriens 20 års jubilæum - der netop har til opgave at få disse uforudsigelige og ikke scriptede ting til at ske. I princippet lyder det jo fantastisk. Hvem vil ikke gerne spille en ishockeykamp, hvor man kan lave alle de utrolige ureglementerede ting, man ser stjernerne lave?

NHL 11

I løbet af vores hands-on tid med spillet havde vi dog svært ved at mærke den helt store effekt. I de fleste tilfælde var slagordet "alt kan ske" ofte blot lig med knækkede hockeystave, der blev liggende rundt omkring på isen, til gengæld åbnede det op for nye muligheder i spillet. For hvorfor ikke bare bruge skøjterne som stav?

Et par gange fik vi også en spiller til at hoppe over en anden, og vi kunne som nævnt også sparke til pucken med skøjterne - hvilke jo i flere tilfælde kan være en ret effektiv manøvre i et angreb. Men ellers udeblev den store WOW-effekt. Det samlede indtryk var dog, at der nok skal blive tale om et solidt spil, men hvorvidt EA's nye fysikmotorkort bliver seriens nye trumfkort, har vi endnu til gode at se og mærke.

NHL 11
NHL 11
NHL 11
NHL 11
NHL 11
NHL 11
NHL 11
NHL 11
NHL 11
NHL 11

Relaterede tekster

3
NHL 11Score

NHL 11

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Karlsson - Gamereactor SE

EA fortsætter deres dominans af hockeybanen med endnu et fantastisk spil. Vi nyder de fysikbaserede tacklinger og den forbedrede kunstige intelligens i NHL 11.Indlæser mere indhold