Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Project CARS

Det officielle Project CARS-soundtrack er ude nu

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Slightly Mad Studios her gennem et blog-indlæg annonceret, at det officielle soundtrack til Project CARS nu kan købes på iTunes og i butikker. Soundtracket indeholder numre fra flere store musiknavne som blandt andet Nick Taylor (Thor, Mr Turner, Jack Ryan: Shadow Recruit), der indspillede og mixede numre i Air-Edel Studios i London sidste november, John J Harvey (guitar) og sangerinden Susan Legg.

Hvad angår Project CARS, har holdet bag allerede startet en ny Kickstarter-kampagne for Project CARS 2, som vil indeholde 50 unikke locations og mere end 200 racerbaner. Der vil være over 200 biler, som er spredt ud over 40 forskellige klasser, og klimatiske faktorer vil gøre hver runde unik. Project CARS 2 forventes at udkomme på PC, PS4 og Xbox One, men der er ikke kommet nogen officiel dato for spillets udgivelse endnu.

Er I allerede klar til mere Project CARS, eller skal det første spil lige nydes først?

Project CARS

Relaterede tekster

Project CARSScore

Project CARS

ANMELDELSE. Skrevet af Kalle Max Hofmann

Slightly Mad Studios er endelig klar med deres ny bud på en seriøs racer, og vi har sat karakter på spillet.

0
Project CARS får ny udvidelse

Project CARS får ny udvidelse

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Slightly Mad Studios har afsløret udgivelsen af en ny udvidelse til Project CARS, nemlig Stanceworks Track Expansion, som introducerer fem nye køretøjer, og en af dem er...Indlæser mere indhold