Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo: Combat Evolved Anniversary

Det originale Halo er blevet fikset til PC 18 år efter udgivelsen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Halo: Combat Evolved fra 2001 er kendt som spillet, der får alvor gjorde FPS-spil til allemandseje på konsol. Men udover Xbox-versionen blev spillet også udgivet til PC i 2003. Denne konvertering led dog under en række grafiske glitches, der aldrig rigtigt blev fikset - indtil nu.

343 Industries, der har overtaget serien efter Bungie, melder i deres seneste nyhedsbrev (ifølge Gamingbolt), at de har fikset en række af karaktermodeller og grafiske mangler, så PC-versionen nu lever op til originalens standarder.

Konvertering til PC blev i sin tid udført af Gearbox, der i dag er mest kendt for Borderlands.

Halo: Combat Evolved til PC er inkluderet i Halo: The Master Chief Collection, og ejere af denne pakke, kan altså se frem til en bedre oplevelse i både singleplayer og multiplayer, hvis de ønsker at opleve, hvordan det hele startede.

Det kommende kapitel i Halo-sagaen, Halo: Infinite er under udvikling til PC, Xbox One og Xbox Series X. Det skulle oprindeligt være udkommet sammen med Xbox Series X, men er foreløbigt udskudt til en gang senere i 2021.

Halo: Combat Evolved Anniversary

Relaterede tekster

Halo: Combat Evolved AnniversaryScore

Halo: Combat Evolved Anniversary

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

For 10 år siden ændrede verden sig for mange gamere. Her udkom det oprindelige Halo: Combat Evolved på konsol og fungerede. Nu er det tid til genfødslen.

Halo vs Halo Anniversary

Halo vs Halo Anniversary

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Vi har sat de to udgaver af Halo op side om side. Hvis du vil se hvor mange forbedringer der gemmer sig i Halo Anniversary, så er det bare at kigge med her.Indlæser mere indhold