Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Temtem

Det Pokémon-lignende MMO Temtem har fået en udgivelsesdato

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En gang imellem kan vi godt lide at kaste spotlyset over til et lidt mindre projekt, og måske introducere jer for et spil I ikke vidste eksisterede. Vi har her på redaktionen fulgt det Pokémon-lignende Temtem i lang tid, og det er nu klar til lancering i næste måned.

Temtem tager inspiration fra Pokémon, og ligesom i de klassiske spil skal du indfange og træne hundredevis af væsener som træner. Derefter kan du dyste imod og bytte med andre trænere, som er andre spillere i det her tilfælde.

Der er en singleplayer-kampagne, men det er også en MMORPG, så der er konstant andre spillere rundt omkring der også fanger væsener, og som du kan spille kooperativt med, dyste med eller bytte med.

Spillet rammer Steam Early Access d. 21 januar, men det er meningen at det efterfølgende skal komme til både PlayStation, Xbox og Switch, så det kan være tætteste nogle af disse konsolejere kommer på et Pokémon-spil.

Faktisk forklarer traileren herunder det hele, så se den lige.

HQ
Temtem

Relaterede teksterIndlæser mere indhold