Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Starfield

Det russiske sprog er blevet fjernet fra Starfield

Bethesda har ikke ville give en officiel forklaring på hvorfor.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da Rusland påbegyndte deres invasion af Ukraine, så fik det en række kulturelle konsekvenser ret hurtigt, eftersom vestlige lande rykkede produktioner ud af landet, og en lang række gigantiske virksomheder hurtigt stoppede al produktsalg og support også.

Det breder sig til spilbranchen også, for på et tidspunkt var det meningen at det kommende Starfield ville understøtte russisk som sprog igennem hele spiloplevelsen, men denne feature er nu blevet fjernet fra spillet.

PCGamesN kan rapportere at Starfields Steam-side for nylig er blevet opdateret, og samtlige referencer til understøttelser af russisk er blevet fjernet, dette bliver det første spil fra udgiveren i lang tid der dropper det helt.

Microsoft har ikke udleveret en officiel udmelding, men var blandt de første originalt til at stoppe salget af produkter i Rusland. De understøtter eksempelvis ikke Windows.

Starfield

Relaterede tekster

StarfieldScore

Starfield

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Det er endelig tid til at udforske rummet i Bethesdas første nye spilserie i over 25 år. Er drømmen om Skyrim i rummet gået i opfyldelse?Indlæser mere indhold