Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Travis Strikes Again: No More Heroes

Det tredje kapitel i No More Heroes-serien fik skubbet sin udgivelse på grund af Smash Bros.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Suda51 er en polariserende figur i spilverdenen, mest af alt på grund af hans frembrusende spilkonstruktion og rebelske attitude. I et interview for nylig, med YouTube-kanalen GameXplain, kunne han dog afsløre en mere forretnings-præget sans. Suda51 forklarede at det tredje kapitel i serien om Travis Touchdown var blevet skubbet bagud til udgivelse d. 21 januar 2019, for ikke at kambolere med udgivelsen af Super Smash Bros. Ultimate.

Han kunne dog ikke nære sig for lige at minde fans og seere om, at når de havde købt Super Smash Bros. Ultimate, skulle de gøre sig klare til Travis Strikes Again: No More Heroes. Suda51 fortalte ligeledes hvor spændende det havde været at arbejde på indie-plan, i det Nintendo betragter spillets udgivelse til Switch som en del af deres Nindies-program.

Da spørgsmålet så faldt på hvad hans yndlings indiespil var, smilte Suda51 og pegede på sin t-shirt med Hotline Miami.

Som optakt til 3'eren, kan du springe på tidsmaskinen og tage et hop tilbage til henholdsvis 2008 og 2010, og nærstudere vores anmeldelse af No More Heroes og måske også vores anmeldelse No More Heroes 2: Desperate Struggle. Kan du ikke få nok af Suda51, har GameReactors egen udsendte også interviewet spilproducenten. Det kan ses i videon nedenunder.

HQ
Travis Strikes Again: No More HeroesTravis Strikes Again: No More HeroesTravis Strikes Again: No More Heroes

Relaterede tekster

Travis Strikes Again: No More HeroesScore

Travis Strikes Again: No More Heroes

ANMELDELSE. Skrevet af Søren Svanhof

Det gør ikke noget at skubbe lidt til status quo engang imellem. Nogle gange er det bare sundere skubbe rigtig meget. Suda51 har valgt at skubbe så meget, så jeg tror en topchef på EA sikkert er begyndt at græde.Indlæser mere indhold