Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
ZombiU

Detaljer om det droppede ZombiU 2

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Unseen64 er, som de fleste måske ved, en side om droppede spilprojekter. De er gennem tiden blevet ganske gode til at grave information frem, om projekter, som ikke længere er i live.

De fortæller i deres nyeste podcast, at en efterfølger til ZombiU var under udvikling, men at den aldrig nåede videre i programmet.

De fortæller, at der var 10-15 folk, som arbejdede på spillet, og en af de nye store tilføjelser var co-op med henholdsvis Gamepad og Pro Controlleren. Der skulle være flere veje gennem spillet og fokus på survival horror i en "run-down, zombie apocalypse setting". Nye våben var også på tegnebrættet.

Desværre ser det ikke ud til, at vi skal forvente en efterfølger, selvom rygterne har svirret.

ZombiU

Relaterede tekster

ZombiUScore

ZombiU

ANMELDELSE. Skrevet af Martin Eiser - GR DE

ZombiU er en af de lanceringstitler, som vi har set frem til på Wii U. Se om det var ventetiden værd her, når Martin anmelder.

6
ZombiU dropper U'et

ZombiU dropper U'et

NYHED. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Action-spillet ZombiU udkom oprindeligt eksklusivt til Wii U, men på det seneste har vi fået de første tegn på, at spillet også er på vej til PlayStation 4 og Xbox One....

1
Detaljer om det droppede ZombiU 2

Detaljer om det droppede ZombiU 2

NYHED. Skrevet af Lee West

Unseen64 er, som de fleste måske ved, en side om droppede spilprojekter. De er gennem tiden blevet ganske gode til at grave information frem, om projekter, som ikke...Indlæser mere indhold