Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Deus Ex

Deus EX 2 intro film online

Et af de mest anmelder-roste spil til PC nogensinde, Deus EX, får snart en opfølger. Det har været vidst nogen tid, men nu har de flinke mennesker hos Eidos lagt hele intro filmen til spillet op på deres website, så vi har noget at fordrive tiden...

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Et af de mest anmelder-roste spil til PC nogensinde, Deus EX, får snart en opfølger. Det har været vidst nogen tid, men nu har de flinke mennesker hos Eidos lagt hele intro filmen til spillet op på deres website, så vi har noget at fordrive tiden med imens vi venter på spillet.

Filmen kan enten streames eller downloades fra Eidos officielle website.

Relaterede tekster

1
Deus ExScore

Deus Ex

ANMELDELSE. Skrevet af Søren Christensen

Tager man Unreal Tournaments 3D Engine, blander den med Action og Rollespil, så står man tilbage med Deus Ex.

0
Deus Ex 2 sitet opdateres

Deus Ex 2 sitet opdateres

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Så er der en del godbidder klar til de mange Deus Ex fans derude. Eidos kan nemlig meddele, at deres officielle site, har fået en del nye ting, som klart at værd at kigge nærmere på. Vi har naturligvis linket indenfor.

0
Deus Ex 3 er under udvikling

Deus Ex 3 er under udvikling

NYHED. Skrevet af Jon Andreas Bjerk

Ja, så skulle den være god nok. Selvom Deus Ex fans stadig ikke har set toeren på disse breddegrader endnu, så har Warren Spector allerede meddelt, at man er i gang med det tredje kapitel.Indlæser mere indhold