Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Deus Ex

Deus Ex har ti års fødselsdag

Slagtilbud på det klassiske rollespil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I disse dage kan det klassiske action-rollespil Deus Ex fejre ti års fødselsdag. I sin tid var Deus Ex noget af det bedste, der var lavet inden for genren, og der er nok mange af Gamereactors læsere, der vil mene, at det stadig er blandt de bedste spil nogensinde.

På trods af en skuffende to'er har interessen for en ny efterfølger til Deus Ex da også været nogenlunde konstant, og det ser ud til at Eidos vil levere varen med det kommende Deus Ex: Human Revolution.

Den slags fødselsdage skal selvfølgelig fejres, og derfor kan man lige nu købe det første Deus Ex for den latterligt lave pris af €2,49 (lige under en 20'er) på Steam, eller sammen med efterfølgeren Deus Ex: Invisible War for €4,98 (cirka kr. 37). Har du aldrig spillet det klassiske rollespil, er der altså ingen undskyldning nu. Tilbudet gælder indtil kl. 22 i aften.

Deus Ex

Relaterede tekster

1
Deus ExScore

Deus Ex

ANMELDELSE. Skrevet af Søren Christensen

Tager man Unreal Tournaments 3D Engine, blander den med Action og Rollespil, så står man tilbage med Deus Ex.

0
Deus Ex 2 sitet opdateres

Deus Ex 2 sitet opdateres

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Så er der en del godbidder klar til de mange Deus Ex fans derude. Eidos kan nemlig meddele, at deres officielle site, har fået en del nye ting, som klart at værd at kigge nærmere på. Vi har naturligvis linket indenfor.

0
Deus Ex 3 er under udvikling

Deus Ex 3 er under udvikling

NYHED. Skrevet af Jon Andreas Bjerk

Ja, så skulle den være god nok. Selvom Deus Ex fans stadig ikke har set toeren på disse breddegrader endnu, så har Warren Spector allerede meddelt, at man er i gang med det tredje kapitel.Indlæser mere indhold