Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Deus Ex

Deus Ex på vej til PlayStation 3?

Det siger PEGI i hvert fald

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I sin tid udkom det klassiske Deus Ex til PlayStation 2 under navnet Deus Ex: The Conspiracy, og den version af spillet ser ud til at lande på PSN inden længe.

I hvert fald skriver aldersmærkningsorganisationen PEGI, at spillet er på vej til PS3 - og de plejer at have ret med den slags.

PS3-udgaven af spillet har fået aldersmærkningen 16, og skulle ifølge PEGI udkomme den 1. maj. Det passer åbenlyst ikke, men kunne være en indikation af, at en udgivelse på PSN er lige om hjørnet.

Deus Ex

Relaterede tekster

1
Deus ExScore

Deus Ex

ANMELDELSE. Skrevet af Søren Christensen

Tager man Unreal Tournaments 3D Engine, blander den med Action og Rollespil, så står man tilbage med Deus Ex.

0
Deus Ex 2 sitet opdateres

Deus Ex 2 sitet opdateres

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Så er der en del godbidder klar til de mange Deus Ex fans derude. Eidos kan nemlig meddele, at deres officielle site, har fået en del nye ting, som klart at værd at kigge nærmere på. Vi har naturligvis linket indenfor.

0
Deus Ex 3 er under udvikling

Deus Ex 3 er under udvikling

NYHED. Skrevet af Jon Andreas Bjerk

Ja, så skulle den være god nok. Selvom Deus Ex fans stadig ikke har set toeren på disse breddegrader endnu, så har Warren Spector allerede meddelt, at man er i gang med det tredje kapitel.Indlæser mere indhold