Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Deus Ex-udviklerens næste spil byder angiveligt på co-op

Men præcis hvilket slags spil det er vides ikke.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En rapport kunne for tid siden slå fast, at Eidos Montreal godt nok er gået i gang med et nyt Deus Ex, men samtidig er det altså ikke det første spil fra studiet vi kommer til at se. De arbejder eksempelvis på en ny IP også, og det er måske den vi har med at gøre her.

For nylig slog studiet et jobopslag op, hvor de leder efter en Senior Game Designer, som skal have "experience with co-op games". Desuden nævner de at den ansatte kommer til at arbejde med og udvikle på mekanikker som "leveling up, skill acquisition, crafting, and upgrading".

Spillet bygges i Unreal Engine 5, men præcis hvilken genre vi har med at gøre vides ikke. De samarbejder samtidig med Playground Games om at gøre Fable færdig, så de har rigeligt at se til.

Hvad ønsker du at se fra studiet?

Deus Ex-udviklerens næste spil byder angiveligt på co-op


Indlæser mere indhold