Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
SPIL

DEVIL MAY CRY

HQ

tekster

nyeste populære
4
Devil May CryScore

Devil May Cry

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Hansen

PlayStation 2 er for alvor ved at få kvalitets spil der sparker røv, og Devil May Cry er endnu en titel vi kan tilføje til den liste.

0
Phantom Dust – første screens

Phantom Dust – første screens

NYHED. Skrevet af Jesper Nielsen

Helt uforventet og ud af det blå dukker et spil ved navn Phantom Dust op, der skulle være et Devil May Cry stilet 3. persons action spil med Xbox Live muligheder. Forvirret? Det er vi også!

0
Devil May Cry på vej som film

Devil May Cry på vej som film

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Ligesom så mange andre spil er Capcoms djævlejæger Dante på vej til det store lærred. Devil May Cry bliver filmatiseret - men har vi noget at glæde os til?

0
Devil May Cry er med på moden

Devil May Cry er med på moden

NYHED. Skrevet af Jakob Møller

Det store Japanske spil udvikler firma Capcom som står bag Devil May Cry serien har netop lavet en marketings aftale med det kendte tøj firma Diesel.

0
10 knivskarpe Omimusha 2 screenshots

10 knivskarpe Omimusha 2 screenshots

NYHED. Skrevet af Jon Andreas Bjerk

Onimusha var en kærkommen nyhed indenfor Hack and Slash Adventure genren, men det gik tabt af dansen da Devil May Cry dukkede op på scenen med sin fantastiske grafik.

Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Billeder