Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Devil May Cry 4

Devil May Cry 4 succes

Slår rekord over Xbox Live

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi var ikke ovenud begejstrede, da vi endelig fik lov til at spille den færdige udgave af Devil May Cry 4, men alverdens Xbox 360-ejere, har dog stadig haft en god portion nysgerrighed tilovers, for Capcom har netop meddelt, at demoen er blevet downloadet over 1 million gange, siden den blev lanceret d. 24. januar på Xbox Live Marketplace.

Det er i snit 25.000 hentede demoer af spillet pr. dag og derfor er det heller ikke så overraskende, at Devil May Cry 4-demoen i øjeblikket er det hurtigste til at nå en million downloads over Microsofts tjeneste.

Vi har desværre ikke hørt hvordan det er gået med PlayStation 3-demoen, men vender naturligvis tilbage, hvis disse tal frigives.

Devil May Cry 4
Devil May Cry 4
Devil May Cry 4

Relaterede tekster

Devil May Cry 4Score

Devil May Cry 4

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

En stagneret djævels fjerde forsøg. Thomas Blichfeldt har været på actioneventyr med Nero, Dante og resten af slænget...Indlæser mere indhold